martes, 27 de octubre de 2009

ELS MEUS ALUMNES.



Doncs després de veure aquest magnífic vídeo sobre l'aplicació i la inculcació de les Noves Tecnologies en el camp educatiu, crec que ja ens hem de concienciar, amb serietat i sense cap mena de dubte, del fet que hem de començar, sense deixar que transcorregui més el temps, a investigar i a conèixer tant el funcionament, els objectius i alguns dels advantatges i inconvenients que ens aporten diversos serveis proporcionats per les TIC.

Juntament amb la meua companya Raquel, durant 3 dies del passat mes de juny, vam assistir a unes Jornades de Novadors, que es van donar ací en la UJI, amb el títol de: On STIC?. La veritat es que va resultar una experiència molt satisfactoria, per què vam poder observar diferents opinions, tan de mestres com de professors, sobre com inculcar les TIC en les diferents àrees educatives.

Personalment, crec que tan els mestres actuals com els futurs,tenim l'obligació, ara per ara i tenint en compte el progrés que s'esta donant en l'Educació, respecte a l'ús de les TIC, de conviure en el Món Tecnològic. Ja que si no, com s'evidencia en molts moments del vídeo, els xiquets/es se'ns menjaran i fins i tot ens deixaran en ridícul a l'hora de mantenir relacions d'ensenyament-aprenentatge. Ens hem d'oblidar de les classes magistrals, amb paper i boli, cal començar a relacionar-se amb les TIC!. Encara que ho vejam impossible, ara per ara, serà necessari lograr-lo per tal d'afrontar el càrrec de docència, en el procés d'ensenyament-aprenentatge, futur. Ànims a tots, no és un càstig, sino al contrari, és un bé global per a tota la societat!
VIOLETA PITARCH MARÍN.

No hay comentarios: