domingo, 25 de octubre de 2009

QUÈ ÉS TWITTER? COM ES FA SERVIR EN LA EDUCACIÓ?

TWITTER és un servei gratuït de Microblogging que permet, als seus usuaris, enviar micro-entrades basades en el text, denominades "tweets", d'una longitud màxima de 140 caràcters.
L'enviament d'aquests missatges es pot realitzar tant per Twitter, com per via SMS des de qualsevol telèfon mòbil, des de programes de mensageria instàntania, o inclós des de qualsevol aplicació d'altres serveis, com són: Twitterrific, Tweetie, Facebook, Twinkle, Tweetboard o TweetDeck.

Dins dels usos més coneguts de TWITTER cal mencionar: el seguiment d'events en directe, la retransmissió de charles, de conferències i ponències educatives, a les que, ara per ara, poca gent gaudeix del seu accés en directe. L'intercanvi d'opinions entre diferents especialistes en la aplicació de les noves tecnologies al sistema educatiu, inclús sobre debats, retransmessos en la televisió, sobre alguna temàtica de l'educació.

A més a més, notícies recents ens confirmen , que en Anglaterra, tècnics informàtics ja han començat a realitzar entrevistes de qualsevol disciplina a través del magnífic servei, TWITTER.

Aquesta tasca m'ha semblat de les mes útils i interessant, que he realitzat fins ara en aquesta assignatura, perquè crec que és molt important crear-te un usuari, en 10 minuts, i a partir d'aquest moment buscar i seguir al major nombre d' especialistes amb l'aplicació de les TIC en l'Educació, els quals et facilitaran, contínuament, captar diverses opinions sobre temàtiques d'aquest Bloc i a la vegada, tindre la oportunitat d'aportar noves notícies i opinions a tots els teus seguidors de Twitter.

TWITTER, INTERNET EN TEMPS REAL!
Violeta Pitarch Marín

No hay comentarios: